Brovakten Bed & Breakfast

boka hotell i HaningeOm du bokar ett rum på Brovakten Bed and Breakfast i Stockholm kommer du att ha allt du behöver inom ett litet stenkast! Beläget 10 meter från sjön Magelungen och 15 kilometer från huvudstaden, har detta Bed & Breakfast ett härligt pentry och självklart finns även badrum. Rummet, som du hittar på ett perfekt avstånd från Haninge, har en plattskärms-TV / DVD-spelare och gratis trådlöst internet.boka hotell i Haninge

Brovakten Bed & Breakfast stuga inkluderar självklart ett kylskåp, spis och mikrovågsugn. Gästerna är försedda med frukostprodukter i förväg och kan förbereda det själva. Under de varma månaderna kan gästerna njuta av att äta på stugans uteplats. Grillmöjligheter finns också i detta fina boende utanför Haninge.

Gäster på Brovakten B&B har tillgång till fastighetens fina trädgård och en liten mysig brygga. B&B personalen hjälper till att ordna aktiviteter, såsom paddling, segling och fiske på sjön Magelungen. Cyklar kan hyras om du får lust att ge dig ut på en upptäcksfärd i det närliggande naturreservatet.

Natursköna Ågesta Golfklubb ligger endast 800 meter från Brovakten. I närheten finns Farsta med en offentlig pool och köpcentrum och detta ligger mindre än en 10-minuters bilresa bort. Gratis privat parkering finns på plats i fall att du kommer till Haninge med bil.

Klicka här för att se mer bilder på boendet.