Attendo Park Hotell

boka hotell i HaningeAttendo Park Hotell är ett helt nyöppnat hotell i Huddinge söder om huvudstaden. Detta nyöppnade hotell ligger alltså i Stockholmsförorten Huddinge, bredvid Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns högskola och ligger inte alls långt från Haninge. Alla underbara rum har ett eget pentry och en skön sittgrupp med en modern platt-TV.hotell Haninge

Trägolv, ett skrivbord och ett badrum med dusch är standard i Attendo Park Hotells rum. Pentryt på rummet på Attendo Park Hotell har självklart ett kylskåp, en spis och en modern vattenkokare.

Generella faciliteter inkluderar ett uppvärmt parkeringsgarage med videoövervakning. Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i hela lokalen. Dessutom kan personalen hjälpa till med att boka träningspass på det angränsande gymmet Fitness24Seven.

Flemingsbergs Station ligger mindre än en 10-minuters promenad bort, och resan till Stockholm Central tar 20 minuter. Centrala Flemingsberg som ligger 100 meter från hotellet har affärer, restauranger och tjänster.

Klicka här om du vill se mer bilder på hotellet.