Best Western Farsta Strand Hotel & Conference

boka hotell i HaningeHär kan till slut Best Western ge dig som besökare ett boende med mycket hög standard och bra familjär service till alla besökare som behöver boende i närheten av Haninge och Farsta. Beläget i de södra delarna av huvudstaden, ger Best Western Farsta Strand sina gäster fri parkering och gratis internet. Hotellet har de mmest moderna rum som du kan hitta i Farsta och alla rum har en sittgrupp och en platt-TV. Farsta Strands tågstation ligger en 10-minuters promenad bort.boka hotell i Haninge En modern vattenkokare och en plats att skriva vid finns i alla rum på Best Western Farsta Strand Hotel & Conference. Varje rum här i Farsta har ett eget badrum med dusch och hårtork.

Hotellets besökare här i Farsta kan passa på att spela lite biljard eller koppla av med en bok från hotellets bibliotek. Beläget i samma byggnad är Flex Sports Club, som erbjuder fri tillgång till gym, bastu och solarium.

Best Western Farsta Strands egna restaurangen serverar en lunchbuffé måndag till fredag. En frukostbuffé serveras varje morgon så du kan ladda kroppen med mycket energi innan du ger dig iväg i området kring Haninge och Farsta.

Farsta Centrum är en 15-minuters gångväg från detta boende. Stockholms innerstad är en 15-minuters tågresa från detta fina boende i Farsta.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.